Fripaan
FripaanPremium Hapert Dealer

Aanhangwagen kopen

AANHANGER KOPEN IN GRONINGEN

Wilt u een aanhangwagen kopen en zoekt u een betrouwbare leverancier in Noord-Nederland? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken! Bij Fripaan in Marum staan alle aanhangwagens van het toonaangevende merk HAPERT te koop. Daarnaast verkopen we ook trailers van onder andere Sirius en Cheval Liberté. Dankzij het veelzijdige aanbod zijn we al jaren dé aanhangwagenspecialist binnen de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

Ook voor het aanschaffen van een speciaalbouw aanhanger of trailer bent u bij Fripaan aan het juiste adres. Wij zijn namelijk ook gespecialiseerd in maatwerk. Onze vakmensen bouwen al jaren aanhangwagens op maat, geheel toegesneden op de specifieke wensen van onze klanten uit Groningen en omgeving. 

AANHANGWAGEN HUREN IN DRACHTEN OF ASSEN?

Heeft u tijdelijk een transportoplossing nodig voor een klus in Groningen, Emmen of Assen? Dan kunt u bij ons in Marum ook de aanhanger huren in plaats van kopen. Fripaan beschikt namelijk over een uitgebreid assortiment aanhangers in de verhuur. Onze verhuurservice is ideaal voor ondernemers en particulieren uit Friesland, Drenthe en Groningen.

Wij verhuren onder andere HAPERT aanhangwagens met open of gesloten laadbak, zoals bakwagens, kippers, bagagewagens, oprijwagens en koelwagens. Daarnaast kunt u bij ons ook een paardentrailer, motortrailer, boottrailer of speciale oplegger huren.

FLEXIBELE VERHUUR NOORD-NEDERLAND

Zowel zakelijke gebruikers als consumenten kunnen bij Fripaan een passende aanhangwagen huren. Voor alle door ons in de verhuur aangeboden aanhangers zijn flexibele huurperiodes mogelijk. Zo kunt u al een aanhanger voor een dagdeel of een hele dag huren. Maar ook voor een weekend, een week of een langere periode. Informeer vandaag nog naar alle verhuurmogelijkheden.

ONDERHOUD VOOR ALLE SOORTEN AANHANGWAGENS

Fripaan verzorgt daarnaast ook al het aanhangwagen onderhoud voor klanten uit Groningen en omgeving. Naast het laten uitvoeren van onderhouds- en servicebeurten kunt u bij ons terecht voor reparaties en keuringen van alle soorten aanhangwagens. Heeft uw aanhanger, (BE-)oplegger, paardentrailer of caravan een onderhoudsbeurt nodig? Maak dan gelijk een afspraak bij onze werkplaats in Marum.

AANHANGER ONDERDELEN KOPEN

Bent u op zoek naar specifieke onderdelen voor uw aanhangwagen of trailer? Via onze webshop kunt u direct alle benodigde onderdelen bestellen.