Fripaan
FripaanPremium Hapert Dealer

Aanhangwagens

AANHANGWAGENS VOOR GRONINGEN EN OMGEVING

Het assortiment aanhangwagens van Fripaan is bijzonder breed en divers. Vanuit onze vestiging in Marum leveren wij nieuwe modellen en occasions, open en gesloten wagens, standaardmodellen en speciaalbouw: de mogelijkheden zijn grenzeloos.

Dankzij ons omvangrijke aanbod van duurzame aanhangers, bedienen we het merendeel van de zakelijke en particuliere markt binnen Friesland, Groningen en Drenthe. Bovendien werken we uitsluitend samen met toonaangevende fabrikanten van aanhangwagens, waaronder het merk HAPERT. Maar ook de beste trailermerken, zoals Cheval Liberté en Sirius. En dat is duidelijk te merken aan het hoge kwaliteitsniveau van het complete assortiment.

Niet alleen het aanbod van nieuwe aanhangers is overweldigend, ook voor scherp geprijsde occasions kunt u bij ons in Marum uitstekend terecht. Hieronder vindt u een kleine greep uit ons complete assortiment.

HAPERT AANHANGERS

De aanhangwagens van HAPERT zijn de sterkste in hun soort. Al 50 jaar staat dit toonaangevende merk garant voor de meest duurzame aanhangers van Europa. Fripaan is uw HAPERT dealer voor de provincie Groningen, Drenthe en Friesland. Binnen het assortiment vindt u open en gesloten aanhangwagens, waaronder compacte bakwagens, kippers, plateauwagens, oprijwagens, bagagewagens en koelwagens.

Alle aanhangers zijn modulair opgebouwd en naar wens uit te breiden met extra opties en accessoires.

TRAILERS NOORD-NEDERLAND

Naast de complete assortiment aanhangers van HAPERT levert Fripaan ook uiteenlopende trailers binnen de regio Noord-Nederland. Wij verkopen onder andere paardentrailers, boottrailers, motortrailers, veetrailers en gesloten polyester trailers. Daarnaast kunt u bij ons in Marum ook uw trailer geheel op maat laten maken.

PAARDENTRAILERS VAN SIRIUS EN CHEVAL LIBERTÉ

Wij beschikken over een ruim assortiment paardentrailers. Bij Fripaan heeft u de keuze uit robuuste trailers van Cheval Liberté of Sirius. Deze paardentrailers kunt u uitbreiden met de gewenste opties en accessoires. Bent u op zoek naar een goedkope paardentrailer? Neem dan ook een kijkje bij onze aanbiedingen en het actuele aanbod van gebruikte trailers. Of kom gerust eens langs in onze showroom in Marum, wij helpen u graag!

AANHANGWAGEN SPECIAALBOUW MARUM

Fripaan is ook gespecialiseerd in aanhangwagen speciaalbouw. Wij bouwen maatwerk aanhangwagens, volledig afgestemd op de wensen van onze klanten. Van een speciale oplegger, veewagen of schamelwagen, tot een toiletwagen, podiumwagen of reclamewagen. Wenst u een aanhanger op maat? Fripaan verzorgt de speciaalbouw! Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden.