Fripaan hoogwerker

Zoals je in ons vorige nieuwsbericht hebt kunnen lezen hebben we een hoogwerker met aanhanger in de verhuur en omdat we nog best veel vragen hierover krijgen lichten we graag het e.e.a. toe hierover: 

Deze hoogwerker is ontworpen om jouw werk eenvoudiger en veiliger te maken. Met een maximale werkhoogte van 15 meter en een zijdelings bereik van 8,5 meter, kun je gemakkelijk en efficiënt werken op hoogte. De TWH 263 is voorzien van een krachtige Honda GX 390 benzinemotor en een 230 V – 3 PK elektrische aandrijving, waardoor hij krachtig en betrouwbaar is.

De hydraulisch zwenkbare aluminium werkkooi is geschikt voor twee personen en biedt optimale stabiliteit en comfort tijdens het werken. Dankzij de mechanisch verstelbare rupsen en zwarte rubber tracks, is deze hoogwerker stabiel en gemakkelijk te manoeuvreren op diverse terreinen. De hydraulische bediening in de werkkooi en de 230 V-, water- en luchtaansluiting zorgen voor optimaal gebruiksgemak.

Bij de huur van deze hoogwerker krijg je een jerrycan en stempelplaten meegeleverd, zodat je meteen aan de slag kunt. Of je nu aan een bouwproject werkt, onderhoud uitvoert of andere werkzaamheden op hoogte hebt, de TWH 263 biedt de flexibiliteit en veiligheid die je nodig hebt.

Ben je benieuwd naar alle specificaties en mogelijkheden van de TWH 263? Bezoek dan onze website voor meer informatie.

Huur nu de TWH 263 en ervaar zelf het gemak en de veiligheid van onze hoogwaardige spinhoogwerker!