Fripaan
FripaanPremium Hapert Dealer

Nieuw: Indigo HF-2 | Autotransporter

Indigo HF-2 | De rijk uitgeruste autotransporter | Verkrijgbaar bij Fripaan in Marum


Vanaf heden verkrijgbaar bij Fripaan in Marum (op slechts 25 km. afstand van zowel Drachten als Groningen): Indigo HF-2. De Indigo HF-2 is speciaal ontwikkeld voor het transport van allerlei soorten auto’s. Deze nieuwe auto-ambulance is leverbaar in drie afmetingen: 405 x 201 cm & 455 x 201 cm & 505 x 221 cm en van 2000 t/m 3500 kg bruto laadvermogen. Er zit dus altijd wel een geschikt model voor u tussen!

Dankzij de afgeschuinde achterzijde met een oprijhoek van minder dan 11 graden en de twee lange aluminium oprijbalken (250 cm) is het eenvoudig om uw auto veilig op deze transporter te rijden. Bovendien is de Indigo HF-2 rijk uitgerust met banden 195/50 R13 C en een lier met liersteun aan de voorzijde.

De HAPERT Indigo HF-2 is standaard uitgevoerd met torsieveren, maar ook leverbaar met paraboolvering. Paraboolveren creëren een optimale en constante lastverdeling over de gehele aanhangwagen, waardoor oneffenheden op de weg perfect worden opgevolgd. Ook in volledig beladen toestand zorgt de paraboolvering met as-schokbrekers, voor een maximaal comfort en stabiliteit van het veersysteem. U kunt ook kiezen voor een aluminium vloer in plaats van een multiplex vloer. Benieuwd naar de mogelijkheden? U bent van harte welkom in onze showroom in Marum, Transportweg 6.