Fripaan

Nieuwe aanhangwagen kopen in Groningen?

Bij Fripaan Transporttechniek bent u altijd welkom

Bent u op zoek naar een nieuwe aanhanger die voldoet aan uw specificaties? Wilt u er zeker van zijn dat de aanhangwagen een langere tijd zonder problemen meegaat? In dat geval kunt u altijd bij Fripaan Transporttechniek terecht. Bij ons vindt u namelijk een veelvoud aan verschillende soorten en merken aanhangwagens en paardentrailers (o.a. Hapert, Sirius, Cheval Liberte en Pega). Wanneer u gevestigd bent in Drenthe of Friesland dan bent u welkom ons aanbod online te bekijken. Het is vanzelfsprekend altijd mogelijk om contact met ons op te nemen om een aanhanger direct te bestellen. Wij verzorgen zowel de verkoop als verhuur van aanhangwagens.

Wilt u in Groningen een nieuwe aanhanger kopen?

Fripaan Transporttechniek staat als aanbieder voor u klaar om u te helpen met het maken van een keuze uit een groot aanbod van aanhangwagens en paardentrailers. Alle aanhangers in ons assortiment zijn vanzelfsprekend van een uitstekende kwaliteit zijn, of u deze nu nieuw wilt kopen of voor een periode wilt huren. Zoekt u naar een nieuwe aanhanger die precies voldoet aan uw specifieke wensen en eisen? Ook dan is het voor ons ook geen enkel probleem om u te helpen met het geven van advies en het verzorgen van maatwerk. U vindt bij ons een groot aantal modellen van verschillende merken die door ons direct uit voorraad leverbaar zijn. Woont of werkt u in Friesland of Drenthe aarzel dan niet contact met ons op te nemen.

Fripaan Transporttechniek staat voor u klaar

Bent u op zoek naar verdere informatie over de vele mogelijkheden die Fripaan Transporttechniek biedt? In dat geval bent u altijd welkom contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord om de mogelijkheden met u te bespreken. Ook kunnen wij u helpen met het huren of kopen van een nieuwe aanhanger. Fripaan Transporttechniek biedt u altijd een breed assortiment van aanhangwagens om uit te kiezen. Als gecertificeerde Hapert dealer bent u bij ons bovendien altijd zeker van hoogwaardige Hapert aanhangers.