Fripaan
FripaanPremium Hapert Dealer

Typen aanhangwagens

NIEUWE EN GEBRUIKTE AANHANGERS VAN HAPERT

 

Fripaan levert open en gesloten aanhangwagens van het gerenommeerde merk HAPERT. Vanuit onze vestiging in Marum bedienen we klanten door heel Noord-Nederland. Van Groningen tot Friesland en Drenthe. Wij leveren de beste transportoplossingen aan zowel bedrijven, als overheidsinstellingen en particulieren, die met de allersterkste willen werken.

Binnen het complete assortiment HAPERT aanhangers met open laadbak vindt u onder andere:

‣         Bakwagens
‣         Kipper aanhangwagens
‣         Plateauwagens
‣         Autoambulances
‣         Machinetransporters

Alle open modellen worden zowel nieuw als gebruikt aangeboden. Bovendien heeft u bij Fripaan de mogelijkheid om uw HAPERT aanhangwagen te kopen of te huren.

GESLOTEN AANHANGWAGENS GRONINGEN

Wij verhuren en verkopen ook gesloten aanhangers van HAPERT. Fripaan levert uiteenlopende modellen met gesloten opbouw, waaronder praktische bagagewagens en professionele koelwagens van dit ijzersterke merk. Wilt u graag uw gesloten aanhangwagen op maat laten maken? Ook dat is mogelijk bij Fripaan!

MAATWERK IN AANHANGERS

Alle HAPERT aanhangwagens zijn modulair opgebouwd. Zo heeft u de mogelijkheid om uw aanhanger geheel naar wens uit te breiden met extra opties en accessoires. Wilt u graag een HAPERT aanhangwagen op maat kopen? Fripaan verzorgt ook speciaalbouw. Kom gerust een langs bij ons in Marum, om de mogelijkheden op het gebied van maatwerk te bespreken.

PAARDENTRAILERS EN ANDERE TRAILERS

Naast HAPERT aanhangers kunt u bij Fripaan in Marum ook terecht voor speciale trailers. Wij verkopen onder andere topkwaliteit paardentrailers van Sirius en Cheval Liberté. De 1,5- en 2-paards-trailers zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en materialen, waaronder hout, aluminium en polyester. Alle paardentrailers kunnen worden uitgebreid met verschillende opties en accessoires.

Binnen de regio Noord-Nederland is Fripaan ook het vertrouwde adres voor veetrailers, boottrailers en motortrailers. Wij leveren zowel nieuwe als gebruikte trailers tegen uiterst voordelige prijzen.

AANHANGER SPECIAALBOUW MARUM

Binnen de provincies Groningen, Friesland en Drenthe staat Fripaan ook bekend als specialist in speciaalbouw aanhangwagens. Onze vakspecialisten leveren maatwerk oplossingen voor alle denkbare transportvragen. Van schamelwagens, veewagens en speciale opleggers, tot toiletwagens, podiumwagens en reclamewagens.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van aanhanger speciaalbouw? Kom dan langs bij Fripaan in Marum. Ons team beantwoordt graag al uw vragen.