Over Fripaan

Bij Fripaan zijn we trots op onze expertise en passie voor aanhangers en paardentrailers. Als een toonaangevend bedrijf bieden we een breed scala aan diensten en producten om aan al jouw behoeften op dit gebied te voldoen. Onze vier belangrijkste bedrijfsonderdelen staan centraal in alles wat we doen: verkoop, verhuur & lease, service & onderdelen, en speciaalbouw.

Contact opnemen

Verkoop

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe aanhanger of paardentrailer, bij Fripaan vind je hoogwaardige producten van gerenommeerde merken. Onze ervaren medewerkers helpen je graag bij het vinden van de perfecte oplossing die aansluit bij jouw specifieke eisen en budget. Met ons uitgebreide assortiment bieden we diverse modellen, maten en functies om aan al jouw transportbehoeften te voldoen.

Aanbod nieuw Occasions

Verhuur & Lease

Als je tijdelijk een aanhanger of paardentrailer nodig hebt, bieden wij flexibele verhuur- en leaseopties. Of het nu gaat om een korte termijn verhuur voor een specifiek project of een langdurige lease voor bedrijfsmatig gebruik, wij zorgen ervoor dat je de juiste apparatuur tot je beschikking hebt. Onze goed onderhouden vloot biedt betrouwbare en veilige oplossingen voor diverse toepassingen.

Verhuur Contact

Service & Onderdelen

Hoogwaardige onderdelen zijn essentieel om jouw aanhanger of paardentrailer in optimale conditie te houden. Ons ervaren team van technici staat klaar om periodiek onderhoud, reparaties en keuringen uit te voeren. Daarnaast bieden we een breed assortiment aan kwalitatieve onderdelen en accessoires, zodat je altijd de juiste componenten kunt vinden om jouw voertuig te verbeteren of te repareren.

Service & onderdelen Keuringen

Speciaalbouw

Voor unieke transportbehoeften bieden we speciaalbouw op maat. Onze vakmensen hebben ruime ervaring in het ontwerpen en bouwen van aanhangers en paardentrailers volgens jouw specifieke wensen en eisen. Of het nu gaat om een aangepaste indeling, speciale afmetingen of andere functionele vereisten, wij streven ernaar om een oplossing te bieden die perfect past bij jouw unieke behoeften.

Speciaalbouw Projecten