Waarom een Hapert Azure?

Grofvuil, zand, stenen, tuinafval, pallets of planten: u vervoert het zonder blikken of blozen met onze open aanhangwagens. En doe dat gerust dagelijks. Daar zijn ze voor gemaakt.

Direct leverbaar Configureer

Multiplex vloer met anti-sliplaag 15mm

Unieke bordscharnieren

Sterk opklapbaar steunwiel

750 tot 3500 kg

laadvermogen

260×150 tot 605×240 cm

formaat

1 tot 3

assen

Opties voor de Hapert Azure

Zoals bijvoorbeeld de composietvloer. Een hightech ontwikkeld composiet dat uit verschillende lagen van glasvezel en polypropyleen is samengesteld. Licht van gewicht en zeer sterk.

Download brochure

Huif

Wil je je goederen droog vervoeren? Een huif is dan de ideale oplossing. Deze modulair opgebouwde huif kan ook weer eenvoudig verwijderd worden, waardoor de aanhangwagen ook voor andere doeleinden inzetbaar is. Het eersteklas zeilmateriaal, is van vrachtwagenzeil-kwaliteit.

Voorrek

Om je langere lading op de aanhangwagen te bevestigen en vervoeren kun je een voorrek gebruiken. Het door ons geleverde voorrek is dankzij onze unieke, gelaserde hoekrongconstructie makkelijk te zekeren en ook weer binnen een mum van tijd te verwijderen. Het voorrek is beschikbaar in twee hoogtes: 50 cm. (bij modellen 150 en 160 cm breed) en 70 cm. hoog (bij modellen 180 cm breed).

Oprijpakket

Je machines en ander rollend materiaal veilig vervoeren? Daarvoor biedt het oprijpakket uitkomst! Het oprijpakket bevat het volgende: 2x aluminium oprijbalk 2500mm onder de vloer, 2x zware, verstelbare uitzetsteunen, voorzien van een U-profiel aan de achterzijde voor het eenvoudig plaatsen van oprijbalken (het oprijpakket is niet leverbaar in de afmeting 260x150cm).

Oprijpakket

Standaard is de Azure H-1 voorzien van scharnierpunten met haak voor de eenvoudige montage van o.a. uw fijnmazige ladingdoek. Uiteraard is de aanhangwagen voorzien van TÜV gekeurde bindbeugels geïntegreerd in de zijrand, met een capaciteit van maar liefst 1000 daN!Daarnaast is het mogelijk om aan de onderzijde van de zijranden boutbare haken te monteren. Het is tevens mogelijk om op de zijborden een Combi Protect Rail te monteren voor het gebruik van een spanbuis en dient deze CPR als bescherming van de borden.

Standaard uitrusting

Geschroefde V-dissel

4 uitneembare hoekrongen

30 cm hoge aluminium wanden met robuuste ingebouwde sluitingen

U-profiel aan achterzijde, bij 160 of breder

 

Voorwand scharnierend

Vanaf 455 cm zijn de zijborden uit twee delen, in het midden van de aanhangwagen komt een uitneembare tussenrong

Diverse extra opties mogelijk.

Uitvoeringen

Open aanhangwagens op voorraad