Service bij Fripaan

Onze ervaren en deskundige medewerkers staan voor je klaar om je te helpen met al je vragen en behoeften met betrekking tot aanhangerservice. Of het nu gaat om een periodieke keuring, onderhoud, reparaties of advies, wij bieden een breed scala aan diensten om ervoor te zorgen dat jouw aanhanger veilig en in optimale staat blijft.

Keuring

Een van de belangrijkste aspecten van onze service is de keuring van aanhangers. Veiligheid staat voorop, en daarom bieden wij professionele keuringen om ervoor te zorgen dat jouw aanhanger voldoet aan alle wettelijke vereisten en normen. Onze gecertificeerde keurmeesters voeren grondige inspecties uit en verstrekken indien nodig een keuringsrapport. Zo kun je met een gerust hart de weg op, wetende dat jouw aanhanger aan alle veiligheidseisen voldoet.

Onderhoud

Naast keuringen kunnen wij ook onderhoud en reparaties uitvoeren aan jouw aanhanger. Onze goed uitgeruste werkplaats en gespecialiseerde technici zorgen ervoor dat eventuele problemen snel en efficiënt worden opgelost. Of het nu gaat om het vervangen van onderdelen, het repareren van schade of het uitvoeren van algemeen onderhoud, wij staan klaar om jouw aanhanger weer in topconditie te brengen.

Onderdelen

Of je nu op zoek bent naar nieuwe banden, verlichting, koppelingen, assen, remmen, bevestigingsmaterialen of andere accessoires, bij Fripaan hebben we alles wat je nodig hebt om je aanhanger in topvorm te houden. Onze onderdelen zijn afkomstig van gerenommeerde merken en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, zodat je kunt vertrouwen op de duurzaamheid en betrouwbaarheid van onze producten.

Reparatie

We begrijpen dat je aanhanger of paardentrailer belangrijk voor je is en dat eventuele schade of problemen snel en professioneel opgelost moeten worden. Onze ervaren monteurs staan voor je klaar om reparaties uit te voeren van verschillende aard. Of het nu gaat om kleine herstellingen, zoals het vervangen van een lamp of het repareren van een band, of grotere reparaties aan de constructie, remmen of verlichtingssystemen, wij hebben de kennis en expertise om je aanhanger of paardentrailer weer in optimale staat te brengen.